Pages

11.06.2013

Lunch Date with Baby Mili

 Kali ini mau pake bahasa ibu ah, hehe,, Yak Mulai,, 
Kemarin saya dan suami janjian ketemu sama Baby Mili, tapi kenapa sih foto pertama bukan Baby Mili? Karena mau ceritanya berurutan, hehe.. 

Jadi, saya sampai duluan di Gandaria City, pas lagi di Restroom, eh ketemu temen blogger yang udah lama banget saling komen di blog tapi ga pernah bisa ketemu. Ya Allah seneng banget karena akhirnya bisa ketemu sama Peni :) Oiya, blog nya Peni bisa dibaca disini : 
Sayangnya ga bisa lama-lama ngobrol, karena Peni juga lagi ditunggu sama Team Mari Berhijab :)


Nunggu baby Mili dateng, seperti biasa kl gaada kerjaan suami suka nya ngajak makan eskrim, hihi,, Tau banget doi kalo istri nya langsung happy kl dikasi eskrim ^_^

"You can't buy happiness, but you can buy an ice cream, and that kind a the same thing"


 muka sumringah pas eskrim nya dateng, hehe..
serius ngunyah,, aaaaa..
akhirnya baby Mili dateng,,yayyy!!! dan ini mama nya baby mili,, yaeyalah anaknya lucu, mama nya cintikk begini,, 

 lucu banget ya Baby Mili,, gemeessss
 yak ayo pura2 foto keluarga, biar cepet dapet juga,, ahaha,, aamiin aamiin,, mohon doanya ya bapak-bapak buibu teman-teman adik-adik,, ihihihi,,, maacee,, xoxo
  
Precious, so cuutee!!
 Biasa, di akhir postingan OOTD dulu, hehe,, nge-blur tapi inih,,!! ah, gapapa,, fotografer nya masih training soalnya, ehehehe,, (smooch hubby)
Pashmina Syari (Pasha) : Ratu Bilqis Syari (twitter and Instagram)
Maira Dress : Auntycan
Bag : Long Champ
Shoes : Hush Puppies


12th hijab tutorial

Actually I made it before Ramadhan means before I decided to Hijrah, you can read the details in Work in Progress post), 
that's why the hijab style is not covering the chest.. But if you read the Work in Progress post already, you will know the reason why I still post this hijab tutorial,, :)

Love
anindeta
---------------------------------------------------------------------------


Bismillah.. 
1. Place your scarf on the top of your head, then pin it on one side ( I pin it on my left side)
Tempatkan jilbab di atas kepala dan di-pentul di salah satu bagian supaya jilbab nya ga berantakan (di foto ini saya pentul di bagian kiri saya)

2. Bring the right side to the left side then secure it below your left ear with brooch or pin.
Ambil bagian sebelah kanan ke sebelah kiri, dan sematkan bros atau pentul di bawah telinga kiri.

3,4,5,6 Bring the left side to back then place it over your head, and pin it.
Ambil bagian sebelah kiri dan bawa ke blakang sampai memutar ke atas kepala, lalu sematkan jarum pentul.

Actually this tutorial is a modification from my 10th hijab tutorial,,

---------------------------------------------------------------------------
I deeply honor all muslimah who wear hijab, no matter what style they use, let's we hold our hands together, appreciate and support each other :)

Islamic New Year

Happy Islamic New Year :)



Let's take a moment to say Alhamdulillah for everything we have :)

Love

11.01.2013

Work in Progress



i got it from my high school friend's in instagram : @uchiet ;)
yup.. We are never a finished product. And my concern is, continuous learning about my religion, Islam, is necessary. Bismillahirrohmanirrohim, insyaAllah since last ramadhan I tried to be modest in a proper way (simple hijab style and covering the chest)

and,, How about my hijab tutorial videos that i've been uploaded since 2011? I'll keep it that way,,  :)
 The reason is, I want to encourage all moslem girls that wearing hijab doesn't mean can not be stylish and also as an example for a not yet proper way to wear hijab ;) If you already know that hijab style is not a proper way to wear hijab, and understood already with your heart, then, let's together we change our hijab style, with me.. :)

insyaAllah we can always learn about our Islam, for the sake of Allah, because we're so grateful to be a moslem, Alhamdulillah Alhamdulillah.. :) #syahadat

Let's...!!!
 together with me, we start today from the small thing.. 
wearing socks for example ;)

Love you sisters <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...